VÅRA VÄNNER OCH PARTNERFÖRETAG


Det här initiativet hade inte varit möjligt att realisera utan frivilliga hjältar som inte tvekat en sekund över att bli en del av lösningen.

Vi vill ge en extra eloge till Loopia och deras fantastiska medarbetare, som efter ett samtal satte full fart med att sätt upp mötesplatsen. Stort tack även till Art director Joakim Törnqvist, affärsutvecklaren Anders Jacobsson och kommunikatören Anders Lönnebring för ert stöd vid uppstarten av SMEatWORK.se


VÄNNER SOM ÄR MED OCH STÖTTAR SAMT UTVECKLAR SMEatWORK.se

Vi hoppas kunna utöka listan med personer, företag eller organisationer som vill stödja Sveriges småföretagare. Kontakta oss på help@smeatwork.se om du / ni vill hjälpa till att arbete med SMEatWORK eller har idéer hur vår webbplats kan utvecklas.

See Original | Powered by elinkVÅRA ANSLUTNA PARTNERFÖRETAG


Nedan finner du anslutna partnerföretag. De är utvalda av oss och har kompetenser inom olika verksamhetsområden där du kan behöva kompetens inom.

Du tar direktkontakt med dem via upplagda presentationslänkar. Om du undrar något gällande upplagda partners eller saknar någon så är det bara att höra av dig via help@smeatwork.se

På webbplatsen finner du även information och länkar till andra initiativ som också hjälper småföretagare marknadsföra sina tjänster och produkter.

Om vi alla hjälps åt och stöttar så mildrar vi effekterna från Corona pandemin. Lämna gärna med förslag på liknade initiativ som vi kan lista upp nedan.

https://actionagainstcorona.org
https://www.hallsverigeigang.se
https://www.bokadero.se/portal/smaforetagarna
https://www.facebook.com/groups/valjenforetagare


See Original | Powered by elink

Vi är uppskattar att du besöker vår mötesplats och använder vår stödtjänst SMEatWORK. För att kunna nyttja alla delar av vår stödtjänst så behöver du vara användare. I samband med detta behöver vi nyttja några uppgifter för att kunna leverera SMEatWORK tjänster till dig på ett korrekt sätt. Det viktigt för oss att förtydliga hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter. Alla uppgifter som tillhandahålls följer GDPRs riktlinjer. Inga uppgifter kommer att förmedlas till tredje part utan personens uttryckligt Vår Integritetspolicy och Användarvillkor hittar du här


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Första kontakten med oss sker genom info@smeatwork.se Vi engagerar oss ideellt med begränsad möjlighet att nås direkt. Uppge ditt telefonnummer om du önskar bli uppringd.

SMEatWork 2020