TALANGER SÖKES & TALANGER FINNES

Blockt Talanger sökes och finnesDet är en turbulent tid. Vårt samhälle står inför en utmanande situation på så många plan. Vi på Blocket Jobb vill göra allt vi kan för att hjälpa både kandidater och arbetsgivare som på olika sätt påverkas av Corona-situationen.


Förutom att vi lanserat Blocket Jobb hjälper sjukvården där vi erbjuder sjukvården att annonsera ut vissa roller utan kostnad så har vi också lanserat ett initiativ där vi hjälper arbetsgivare och kandidater att hitta varandra.

Många företag tvingas nu till smärtsamma nedskärningar samtidigt som andra har fått ett extra tryck i efterfrågan och behöver mer personal. Vi vill nu hjälpa till att matcha dessa behov. Vi har därför skapat två sidor här på Blocket Jobb.Källa: Innehållstexter, bilder och länkar – Jobb.blocket.seVi är uppskattar att du besöker vår mötesplats och använder vår stödtjänst SMEatWORK. För att kunna nyttja alla delar av vår stödtjänst så behöver du vara användare. I samband med detta behöver vi nyttja några uppgifter för att kunna leverera SMEatWORK tjänster till dig på ett korrekt sätt. Det viktigt för oss att förtydliga hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter. Alla uppgifter som tillhandahålls följer GDPRs riktlinjer. Inga uppgifter kommer att förmedlas till tredje part utan personens uttryckligt Vår Integritetspolicy och Användarvillkor hittar du här


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Första kontakten med oss sker genom info@smeatwork.se Vi engagerar oss ideellt med begränsad möjlighet att nås direkt. Uppge ditt telefonnummer om du önskar bli uppringd.

SMEatWork 2020