STRANDBERG HAAGE SÖKER DIG SOM HAR ARU-KOMPETENS

StrandbergHage Strategisk PR byrå

Hej, vårt företag är på väg att lämna anbud i en statlig upphandling och behöver knyta någon till vår arbetsgrupp som har ARU-kompetens. Anbudet handlar om PR, kommunikation och information i bred bemärkelse.

Har du arbetat inom dessa områden och har certifierad ARU-kompetens, hör av dig! Sten Haage, StrandbergHaage AB, sten.haage@strandberghaage.se.

Kort om Strandberg Haage
Vi är 14 kvalificerade konsulter, var och en med unika kompetenser och färdigheter, men också enade i en gemensam vilja att förstå kundernas verklighet, behov och utmaningar.

Vår nyfikenhet driver oss att ta fram modiga och kreativa lösningar som föder debatten, påverkar opinionen och skapar värde för våra kunder.

Inlägg finns att läsa på SMEatWORKs stödforum:
https://smeatwork.se/forums/topic/soker-aru-kompetens/

Källa: Innehållstexter, bilder och länkar – StrandbergHaage

Vänner som stödjer oss i arbetet med att utveckla mötesplatsen

Vi vill ge en extra eloge till Loopia och deras fantastiska medarbetare, som efter ett samtal satte full fart med att sätt upp mötesplatsen. Stort tack även till designer Joakim Törnqvist, affärsutvecklaren Anders Jacobsson och kommunikatören Anders Lönnebring för ert stöd vid uppstarten av SMEatWORK.se

Vi hoppas kunna utöka listan med personer, företag eller organisationer som vill vara med och stödja Sveriges småföretagare.

Vi är uppskattar att du besöker vår mötesplats och använder vår stödtjänst SMEatWork. För att kunna nyttja alla delar av vår stödtjänst så behöver du vara användare. I samband med detta behöver vi nyttja några uppgifter för att kunna leverera SMEatWork tjänster till dig på ett korrekt sätt. Det viktigt för oss att förtydliga hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter. Alla uppgifter som tillhandahålls följer GDPRs riktlinjer. Inga uppgifter kommer att förmedlas till tredje part utan personens uttryckligt. Vår Integritetspolicy och Användarvillkor som du hittar du här


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Första kontakten med oss sker genom info@smeatwork.se Vi engagerar oss ideellt med begränsad möjlighet att nås direkt. Uppge ditt telefonnummer om du önskar bli uppringd.

Tillsammans gör vi skillnad

Gå med oss i uppropet idag.

Klicka här

SMEatWork 2020