DET HÄR ÄR SMEatWORK!


Vi står inför ett nödläge som kräver exceptionella handlingar, nya samarbeten och goda idéer.

Företagare över hela världen står inför utmaningar som inte skådats i modern tid.


SMEatWORK är ett upprop till alla som bryr sig om företagandet i Sverige. Det spelar ingen roll om du är verksam inom offentlig eller privat sektor eller engagerar dig i en ideell organisation. Oavsett om du jobbar med små eller medelstora företag, eller kanske är vän eller familj till en företagare så är du välkommen med.

Nu måste Småföretagarnas (SME) sak bli allas sak. 1,2 miljoner SME har hållit igång Sveriges ekonomi innan Covid-19. Vi behöver agera nu för att motverka de förödande följder som drabbar småföretagarna, deras underleverantörer, medarbetare, familjer med flera.


På mötesplatsen har du möjlighet att

  • Berätta vad du själv eller någon annan vill få stöd med.
  • Tipsa om verktyg och bra initiativ.
  • Dela kunskap och lösningar som kan hjälpa andra.
  • Lyfta frågor som behöver gemensam uppmärksamhet.
  • Initiera eller delta i grupper för att hitta nya lösningar.
  • Få svar på en sak-fråga genom ”Länkar och tips” med länkar till myndigheter, organisationer, företag m fl.
  • Få kontakt med andra i samma situation, aktivera dig under ”Få och Ge stöd”


Vi som står bakom SME@Work

Vi är själva småföretagare med personlig erfarenhet av de utmaningar SMEs ställs inför. Vi kommer från olika branscher och positioner med lång erfarenhet och expertis av bland annat kommunikation, media, reklam och affärsutveckling.

Vi brinner för företagandet och menar att småföretagen är den verkliga motorn i svenskt näringsliv. Den samlade kraften om vi går samman är sannolikt större än vad någon av oss kan förutspå.

Rolf Kjerrgren, Xworks AB
https://www.linkedin.com/in/rolf-kjerrgren-577a6862/

Johanna Sevonen, Sevonen Communication AB
https://www.linkedin.com/in/johanna-sevonen-8399b84

Per Tengblad, AB PTS
https://www.linkedin.com/in/per-tengblad-ab76b814Vi är uppskattar att du besöker vår mötesplats och använder vår stödtjänst SME@Work. För att kunna nyttja alla delar av vår stödtjänst så behöver du vara användare. I samband med detta behöver vi nyttja några uppgifter för att kunna leverera SMW@Work tjänster till dig på ett korrekt sätt. Det viktigt för oss att förtydliga hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter. Alla uppgifter som tillhandahålls följer GDPRs riktlinjer. Inga uppgifter kommer att förmedlas till tredje part utan personens uttryckligt. Vår Integritetspolicy och Användarvillkor som du hittar du här


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Första kontakten med oss sker genom info@smeatwork.se Vi engagerar oss ideellt med begränsad möjlighet att nås direkt. Uppge ditt telefonnummer om du önskar bli uppringd.

SMEatWork 2020