SAMLAD INFORMATION FRÅN – TIDNINGAR OCH MEDIEVÄRLDEN

Tidningar och Media


Här hittar du en samling aktuella och nyttiga artiklar med information och tips från tidnings- och mediavärlden. Vi fyller löpande på med nytt innehåll och hjälper till att hålla dig uppdaterad. Så se till att regelbundet uppdatera dig!


Hjälp oss gärna att komplettera vårt innehåll. Skicka förslag via kommentarsfunktionen här nedanför eller via aktuellt@smeatwork.se.


See Original | Powered by elink
Vänner som stödjer oss i arbetet med att utveckla mötesplatsen

Vi vill ge en extra eloge till Loopia och deras fantastiska medarbetare, som efter ett samtal satte full fart med att sätt upp mötesplatsen. Stort tack även till artdirector Joakim Törnqvist, affärsutvecklaren Anders Jacobsson och kommunikatören Anders Lönnebring för ert stöd vid uppstarten av SMEatWORK.se

Vi är uppskattar att du besöker vår mötesplats och använder vår stödtjänst SMEatWork. För att kunna nyttja alla delar av vår stödtjänst så behöver du vara användare. I samband med detta behöver vi nyttja några uppgifter för att kunna leverera SMEatWork tjänster till dig på ett korrekt sätt. Det viktigt för oss att förtydliga hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter. Alla uppgifter som tillhandahålls följer GDPRs riktlinjer. Inga uppgifter kommer att förmedlas till tredje part utan personens uttryckligt. Vår Integritetspolicy och Användarvillkor som du hittar du här


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Första kontakten med oss sker genom info@smeatwork.se Vi engagerar oss ideellt med begränsad möjlighet att nås direkt. Uppge ditt telefonnummer om du önskar bli uppringd.

SMEatWork 2020