RESUMÈ – BRANSCH- OCH NÄRINGSLIVSINITIATIV UNDER CORONAKRISEN

Resume_Coronakrisen

Coronakrisen innebär en tung tid för många företag. Men de initiativ som just nu sprids för att stötta både sjukvård och särskilt utsatta företag skänker hopp.

Kung Carl XVI Gustav satt vid ordförandeänden av bordet i slottets konseljsal, salen som sedan 1870 använts för möten mellan statschef och statsminister för att att hålla varandra uppdaterade i rikets angelägenheter. Blicken flackade lite mellan Ibrahim Baylan till vänster, Stefan Löfven till höger och manuset framför honom.

”Svåra situationer som den vi nu är i erbjuder också en möjlighet. En möjlighet att ta fram det bästa ur oss som oss själva, som land och som medmänniskor. Stundens allvar ska inte förringas men det finns goda skäl att känna hopp och tillförsikt. Den senaste tiden har både det offentliga och civila Sverige stigit fram.”

Källa: Innehållstexter, bilder och länkar – Resume.seVi är uppskattar att du besöker vår mötesplats och använder vår stödtjänst SME@Work. För att kunna nyttja alla delar av vår stödtjänst så behöver du vara användare. I samband med detta behöver vi nyttja några uppgifter för att kunna leverera SMW@Work tjänster till dig på ett korrekt sätt. Det viktigt för oss att förtydliga hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter. Alla uppgifter som tillhandahålls följer GDPRs riktlinjer. Inga uppgifter kommer att förmedlas till tredje part utan personens uttryckligt. Vår Integritetspolicy och Användarvillkor som du hittar du här


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Första kontakten med oss sker genom info@smeatwork.se Vi engagerar oss ideellt med begränsad möjlighet att nås direkt. Uppge ditt telefonnummer om du önskar bli uppringd.

SMEatWork 2020