PRESS OCH MEDIA

Ny mötesplats för småföretagare (SME) i Coronakrisen. I slutet av mars drog det ideella initiativet, SMEatWORK.se igång. Det är en mötesplats från småföretagare till småföretagare med tydlig vision om att:

– samla ett gemensamt engagemang och lyfta olika frågor
– förenkla kommunikation och dialog med och mellan olika parter
– minska informationsstressen som uppstått genom att samla information
– samla kunskap, idéer, nyttiga initiativ, länkar och verktyg
– lotsa småföretagare till nya kontakter och fler möjliga affärer


Nedan hittar du pressmeddelanden, information, logotyper och bilder som du är välkommen att ladda ner. Ange källa vid användning tack.


PRESSMEDDELANDE
Länk till Cision 2020-04-29
PDF fil 2020-04-29PRESSARTIKLAR
– Länk till VDtidningen – 6 maj 2020 Lars Westerlund

-Tanalys – 29 april 2020
LOGOTYPER
– Zip fil med olika tryckbara logotyper (EPS)
– Zip fil med olika webb logotyper (PNG)


KONTAKT
– Epost: info@smeatwork.se
– Telefon: 073-6725550
Vi är cirka 1,2 miljoner småföretagare i Sverige, vilket motsvarar närmare 99 procent av alla företag med hundratusentals anställda. Småföretagarna ÄR Sveriges ekonomi och ska Sverige gå starka genom krisen, så måste vi leva och utvecklas väl.

Anslut dig och dela vidare

Alla känner en småföretagare. Gå med på SMEatWORK.se och berätta vad du vill ha hjälp med eller vad du kan hjälpa andra med. Dela vidare till dina kontakter, medarbetare och vänner – tillsammans kan vi göra skillnad och få hjulen att snurra igen.


Vi som står bakom SMEatWORK

Vi är själva småföretagare från olika branscher med personlig erfarenhet av de utmaningar som små och medelstora företag ställs inför. Vi brinner för företagandet och menar att småföretagen är den verkliga motorn i svenskt näringsliv. Den samlade kraften om vi går samman är sannolikt större än vad någon av oss kan förutspå.

Varma hälsningar från

Rolf Kjerrgren, Xworks AB
Johanna Sevonen, Sevonen Communication AB
Per Tengblad, AB PTS


Vi är uppskattar att du besöker vår mötesplats och använder vår stödtjänst SMEatWork. För att kunna nyttja alla delar av vår stödtjänst så behöver du vara användare. I samband med detta behöver vi nyttja några uppgifter för att kunna leverera SMW@Work tjänster till dig på ett korrekt sätt. Det viktigt för oss att förtydliga hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter. Alla uppgifter som tillhandahålls följer GDPRs riktlinjer. Inga uppgifter kommer att förmedlas till tredje part utan personens uttryckligt. Vår Integritetspolicy och Användarvillkor som du hittar du här


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Första kontakten med oss sker genom info@smeatwork.se Vi engagerar oss ideellt med begränsad möjlighet att nås direkt. Uppge ditt telefonnummer om du önskar bli uppringd.

SMEatWork 2020