OM TRÄFFPUNKT


Sök kontakt och samverka mer än någonsin. Tystnad tar oss inte framåt.


På sidan Träffpunkt kan du ställa frågor, dela dina tankar eller bjuda in till gemensam uppslutning kring frågor som behöver större uppmärksamhet. Se den här sidan som ett sociala medier-flöde som synliggör vad som engagerar just nu.

Genom att gå med SMEatWORK.se visar du ditt engagemang och kan använda de funktioner vi successivt bygger upp. Det spelar ingen roll om du är verksam inom offentlig eller privat sektor eller engagerar dig i en ideell organisation. Oavsett om du jobbar med små eller medelstora företag, eller kanske är vän eller familj till en företagare så är du välkommen med.

För att kunna göra inlägg behöver du först gå med oss på vår mötesplats. Har du inte gått med ännu, så gör det här.

Varma hälsningar från

Rolf Kjerrgren, Xworks AB
Johanna Sevonen, Sevonen Communication AB
Per Tengblad, AB PTS

Vi är uppskattar att du besöker vår mötesplats och använder vår stödtjänst SME@Work. För att kunna nyttja alla delar av vår stödtjänst så behöver du vara användare. I samband med detta behöver vi nyttja några uppgifter för att kunna leverera SMW@Work tjänster till dig på ett korrekt sätt. Det viktigt för oss att förtydliga hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter. Alla uppgifter som tillhandahålls följer GDPRs riktlinjer. Inga uppgifter kommer att förmedlas till tredje part utan personens uttryckligt. Vår Integritetspolicy och Användarvillkor som du hittar du här


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Första kontakten med oss sker genom info@smeatwork.se Vi engagerar oss ideellt med begränsad möjlighet att nås direkt. Uppge ditt telefonnummer om du önskar bli uppringd.

SMEatWork 2020