SAMHÄLLSDEBATTEN FÅR INTE STANNA UPP!

Breakit24live


Samhällsdebatten får inte stanna upp. Samtalet mellan näringslivet och politiker måste fortsätta, speciellt just nu.

Breakit24live är en 24 timmars livesändning med vassa paneldebatter, digitala runda bordet samtal, spännande intervjuer med entreprenörer från hela världen och digitalt nätverkande. Program uppdateras löpande.
Hjälp äldre slippa ensamheten – vinn 100.000 i vårt idéhackaton


Vill du och ditt företag hjälpa äldre att bli mindre ensamma – genom att stänga det digitala glappet? Missa inte Breakits och Nordeas idéhackaton. Ta chansen att vinna 100.000 kr.

I Sverige är 1,6 miljoner personer över 70 år. Nu uppmanas de till social isolering. Det råder besöksförbud på landets äldreboenden.

Samtidigt går digitaliseringen i rekordfart – men många äldre hamnar utanför.

För att bryta ensamheten anordnar Breakit och Nordea nu ett idéhackaton på temat digital inklusivitet för äldre. 

Det går ut på att ta fram idéer och kreativa lösningar (ingen kodning krävs under själva hackatonet) som kan bryta ensamheten bland äldre. Källa: Innehållstexter, bilder och länkar – Breakit-24live.confetti.eventsVi är uppskattar att du besöker vår mötesplats och använder vår stödtjänst SMEatWORK. För att kunna nyttja alla delar av vår stödtjänst så behöver du vara användare. I samband med detta behöver vi nyttja några uppgifter för att kunna leverera SMEatWORK tjänster till dig på ett korrekt sätt. Det viktigt för oss att förtydliga hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter. Alla uppgifter som tillhandahålls följer GDPRs riktlinjer. Inga uppgifter kommer att förmedlas till tredje part utan personens uttryckligt Vår Integritetspolicy och Användarvillkor hittar du här


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Första kontakten med oss sker genom info@smeatwork.se Vi engagerar oss ideellt med begränsad möjlighet att nås direkt. Uppge ditt telefonnummer om du önskar bli uppringd.

SMEatWork 2020