AGERA TILLSAMMANS – EN ÖPPEN ENGAGEMANGS PLATTFORM

Agera tillsammans webbplats


Välkommen till en plattform öppen för alla som bor och verkar i Sverige! Här kan du vara med och skapa förslag för hur vi kan stötta varandra under spridningen av COVID-19 men även bidra i skapandet av ett hållbart samhälle på lång sikt.

Vi tror på en levande demokrati där ni som bor i ett område, som en stadsdel eller gata, eller berörs av en fråga, som klimatet eller skolan, ska ha en viktigt röst i dess utveckling🌱💕👊🏾!

Källa: Innehållstexter, bilder och länkar – Ageratillsammans.nuVi är uppskattar att du besöker vår mötesplats och använder vår stödtjänst SMEatWORK. För att kunna nyttja alla delar av vår stödtjänst så behöver du vara användare. I samband med detta behöver vi nyttja några uppgifter för att kunna leverera SMEatWORK tjänster till dig på ett korrekt sätt. Det viktigt för oss att förtydliga hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter. Alla uppgifter som tillhandahålls följer GDPRs riktlinjer. Inga uppgifter kommer att förmedlas till tredje part utan personens uttryckligt Vår Integritetspolicy och Användarvillkor hittar du här


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Första kontakten med oss sker genom info@smeatwork.se Vi engagerar oss ideellt med begränsad möjlighet att nås direkt. Uppge ditt telefonnummer om du önskar bli uppringd.

SMEatWork 2020